Free Your Passion live

Vanaf woensdag 1 maart 2017 gaat de website van Free Your Passion officieel online.

Free Your Passion organiseert diverse evenementen op het gebied van yoga en golfsurfen. Alle van der Wal, oprichter én het gezicht van Free Your Passion is al een aantal jaren actief bezig met yoga en surfen. De website is een volgende stap om het grote publiek kennis te laten maken met de activiteiten van Free Your Passion.

Op de website kunnen geïnteresseerden informatie vinden over de verschillende activiteiten die Alle van der Wal organiseert. Daarnaast bevat de website diverse blogs van verschillende schrijvers over yoga, surfen en persoonlijke ontwikkeling.

Free your Passion laat met zijn programma’s en activiteiten zien dat surfen en yoga meer zijn dan toffe sporten. De grote drijfveer van Alle is namelijk het vinden van je passie en vervolgens daar naar leven. Tijdens de programma’s ontdekken deelnemers tijdens het surfen en yoga wat hun werkelijke passie is. De basis voor meer levensgeluk.

Naast activiteiten op locatie, biedt Free your Passion ook een online yogaprogramma aan met diverse yoga oefeningen. Zo kunnen deelnemers ook thuis aan de slag met het vinden van hun passie. De komende periode zal er steeds meer informatie verschijnen over diverse activiteiten in het voorjaar en zomer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.freeyourpassion.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *